بازدید میدانی رئیس اداره صمت شهرستان دماوند از مراکز توزیع مرغ تنظیم بازار انجام شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، صبح امروز شنبه ۱۴ فروردینماه ۱۴۰۰، آرش آقاجان احمدی، رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان دماوند از ۲ مرکز توزیع مرغ گرم تنظیم بازار واقع در خیابان ۹ دی گیلاوند و بازار روز نگین شهرداری دماوند بازدید میدانی به عمل آورد.
در این بازدید با توجه به افزایش سهمیه شرایط کاملا متعادل عرضه و تقاضای مرغ تنظیم بازار با کمک فرماندار، جهاد کشاورزی، مرغداران، مرغ فروشان، واحد صنعتی کشتارگاه طیور زرران، اتاق اصناف، بسیج اصناف و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، دامپزشکی و همچنین دادستان و سپاه با حضور دائمی و پر رنگ برقرار بود.
بر این اساس تامین امنیت مواد غذایی از جمله گوشت مرغ در سطح بازار شهرستان دماوند برقرار شده، شهروندان به هیچ وجه نگران تامین گوشت مرغ نباشند و در بازار کمبودی ندارد؛ از شهروندان درخواست میشود براساس نیاز روز خود اقدام به خرید مرغ کنند.
انتهای پیام/