فرمانده انتظامي شهرستان دماوند از دستگيري ۲ نفر سارق و کشف ۴ فقره سرقت منزل در اين شهرستان خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، سرهنگ حسين فاضلي با اعلام این خبر اظهار داشت: در پي اعلام مرکز فوريتهاي پليسي مبني بر سرقت منازل در شهر دماوند، بلافاصله موضوع در دستور کار مأموران انتظامی کلانتری ۱۱ این فرماندهی قرار گرفت.
وي افزود: در تحقيقات صورت گرفته توسط ماموران انتظامی با اقدامات پليسي موفق شدند سارقان مورد نظر را شناسايي و با هماهنگي قضائي در يک عمليات غافلگيرانه در مخفيگاهشان همراه با اموال مسروقه کشف و دستگير کنند.
فرمانده انتظامي شهرستان دماوند تصريح کرد: در بازجويي به عمل آمده، متهمان بزه انتسابي خود را پذيرفته و به ۴ فقره سرقت از طريق تخريب درب منازل اعتراف کردند.
فاضلي گفت: متهمان پس از تشکيل پرونده به همراه لوازم مکشوفه جهت سير مراحل قانوني به مرجع قضايي تحويل داده شدند.
انتهای پیام/