جمعه 30 آبان 1404
تاریخ : چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400
کد 7764

تجلیل از معلمین منتخب استانی شهر آبسرد

طی مراسمی به همت شهرداری و شورای اسلامی آبسرد از 4 معلم آبسردی که به‌عنوان منتخب استانی معرفی شدند، تجلیل به‌عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، طی مراسمی به همت شهرداری و شورای اسلامی آبسرد از 4 معلم آبسردی که به‌عنوان منتخب استانی معرفی شدند، تجلیل به‌عمل آمد.

در این مراسم کاظم شریف آهی، شهردار آبسرد از معلمین به عنوان چراغ راه بشریت نام برد و اظهار داشت: همین بس که حضرت علی(ع) در توصیف مقام معلم فرمودند: هرکس به من چیزی یاد دهد، او مولای من است.

وی انتخاب معلمین شهر آبسرد از طرف استان را افتخاری برای این شهر دانست و گفت: شهرداری آبسرد در راستای حمایت از مدارس از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.

شایان ذکراست از بین ۱۵ هزار معلم شهرستان‌های استان تهران، ۵۷ نفر بعنوان نمونه انتخاب شدند که از این تعداد، چهار نفر از بانوان معلم شهر آبسرد هستند.

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در چهارشنبه 22 ارديبهشت 1400
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 5
Aa