جمعه 30 آبان 1404
تاریخ : جمعه 1 مرداد 1400
کد 8146

سربازان رسانه ای اسلام روح ملت را شاداب نگه دارند

امام جمعه دماوند با بیان اینکه دشمنان انقلاب مانند «مَگس» بر زخم گرانی، بی کاری و کمبود آب و برق می نشینند، گفت: سربازان رسانه ای اسلام در این شرایط باید با نشاط آوری روح ملت را زنده و شاداب نگه دارند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، حجت الاسلام و المسلمین «کاظم فتاح دماوندی» در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته شهر دماوند اظهار داشت: یکی از خباثت های آمریکا، جنگ رسانه ای بی وقفه علیه جبهه مقاومت از طریق مسموم کردن فضای مجازی است.

وی افزود: هدف نبرد مجازی دشمن، فروریختن دیواره اعتماد ملت به حاکمیت است و بدانید که ملت ایران ۱۸۰ برابر ملت های دیگر در آماج حملات شبانه روزی امپراطوری رسانه ای صهیونیسم جهانی است.

امام جمعه دماوند خاطرنشان کرد: دشمن روی نقاط ضعف مدیران، اختلافات قومی و قبیلگی و فرهنگی دست می گذارد و با کامنت های تحریک کننده مردم را علیه مسئولان و حتی علیه هم تحریک می کند؛ بنابراین مردم هر مطلبی را که در فضای مجازی می بینند به راحتی باور نکنند چون برخی اخبار از پایه دروغ است.

فتاح دماوندی با تاکید براینکه سربازان رسانه ای اسلام باید با نشاط آوری، امید آفرینی و آرامش آوری، حماسه سازی و خلق عزت روح ملت را زنده و شاداب نگه دارند، گفت: دشمنان انقلاب مانند مگس بر زخم گرانی، بی کاری و کمبود آب و برق می نشینند و از غفلت و کم توجهی برخی مسئولان سواستفاده می کنند.

وی با بیان اینکه خوزستان بزرگ و مقاوم این روزها گرفتار کم مهری برخی مدیران مرتبط قرار گرفته است، افزود: ۲۰شهر و ۷۰۰ روستای خوزستان با مشکل کم آبی دست و پنجه نرم می کنند، اما مردم معترض به کم آبی حساب خود را از فرصت طلبان و دشمنان نظام جدا کردند و مطالبات خود را از طریق مسئولان و نمایندگان مجلس و خبرگان پیگیری کردند؛ خوزستان و همه استان های مرزی که نوار امنیتی کشور هستند باید بیش از پیش مورد توجه دولت سیزدهم قرار گیرد.

فتاح دماوندی با بیان اینکه ملت های مسلمان باید سرنوشتشان را خود به دست گیرند، گفت: مقابله با شرارت آمریکا و اروپا راهبرد مسلمان برای جبران عقب ماندگی های علمی، اقتصادی و نابسامانی های سیاسی و اجتماعی آنان است.

وی همچنین با اشاره به سالروز نخستین نماز جمعه رسمی جمهوری اسلامی ایران در تهران به امامت آیت اله طالقاتی در سال ۵۸، خاطرنشان کرد: نماز جمعه عبادتی است که اثرات مثبت سیاسی، اجتماعی و فرهنگی آن تقویت کننده نظام اسلامی است و رسالت نماز جمعه، ارتقای آگاهی عمومی، معنویت، وحدت بخشی و مقابله با توطئه های دشمنان اسلام است.

فتاح دماوندی گفت: در شهرستان دماوند نماز جمعه از سال ۱۳۶۰ توسط حجت الاسلام شاهچراغی اقامه شد و پس از ایشان حجت الاسلام حاجی علی اکبری، حجت الاسلام آقایی و حجت الاسلام علاءالدینی تا ۹۵ این مسئولیت را برعهده داشتند که از زحمات آنان تشکر می کنیم.


انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در جمعه 1 مرداد 1400
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 6
Aa