در بازدید فرماندار دماوند از شهر آبسرد، پیشرفت ۹۰ درصدی پروژه معاینه فنی خودروهای سبک وسنگین در این شهر مورد بررسی قرار گرفت.
به گزارش
روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند از پروژه در حال تکمیل پروژه معاینه فنی خودروهای سبک وسنگین در شهر آبسرد بازدید کرد.
فرماندار دماوند در حاشیه این بازدید ضمن ابراز خرسندی از اجرای پروژه مذکور اظهار داشت: یکی از دغدغه های اصلی و مطالبات شهروندان، کمبود مراکز معاینه فنی خودرو و صف های طولانی برای اخذ گواهی است که بعضا موجب مراجعه شهروندان به شهرهای همجوار می شود؛ لذا این مهم در دستور کار شهرداری آبسرد قرار گرفت.
حیدری آزاد ادامه داد: نداشتن گواهی معاینه فنی، سهم چشمگیری از آلودگی زیست محیطی و تصادفات را به خود اختصاص داده است و همه ما در این موارد، مسئولیت فردی و اجتماعی داریم؛ از این رو بر اساس قانون، همه رانندگان موظف به اخذ گواهینامه معاینه فنی که نشانگر سلامت خودرو به لحاظ فنی و زیست محیطی می باشد، هستند؛ لذا اقدام شهرداری آبسرد در این راستا، اقدامی مفید در جهت افزایش رفاه حال شهروندان است.
لازم به ذکر است، مرکز معاینه فنی خودروهای سبک و سنگین آبسرد با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی به مراحل پایانی رسیده که در آینده با حضور مسئولان شهرستان به بهره برداری خواهد رسید.
.jpg)
انتهای پیام/