آیین تودیع و معارفه رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای رودهن برگزار و با پیشنهاد فرماندار دماوند، زمانی سکاندار اداره راهداری رودهن شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، آیین تودیع و معارفه رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جادهای رودهن با پیشنهاد و موافقت اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار شهرستان دماوند برگزار شد.
️این مراسم با حضور رحمان شجاعی، معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران در دفتر فرماندار دماوند برگزار گردید.
️فرماندار دماوند در این مراسم ضمن تقدیر از زحمات راهداری، با اشاره به وجود برخی نارساییها در حوزه محور هراز اظهار داشت: هراز از جمله محورهای پرتردد شهرستان دماوند است و متاسفانه، امکانات موجود در حوزه راهداری، پاسخگوی نیاز در این محور نیست.
️وی بر پیشگیری از وقوع بحران در حوزه راهداری تاکید کرد و گفت: متاسفانه در نقاطی از محور هراز شاهد فرونشست جاده هستیم که با توجه به پرتردد بودن این محور، نقش راهداری در جهت جلوگیری از وقوع بحران پررنگ است و انتظار ما بر انجام اقدامات لازم در جهت پیشگیری از حوادث ناشی از فرونشست جاده است.
️لازم به ذکر است، در این مراسم محمدرضا زمانی طی حکمی از سوی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان تهران و با موافقت فرماندار دماوند به سمت ریاست راهداری و حمل و نقل جادهای رودهن منصوب شد و از زحمات اسکندری، رئیس پیشین این مجموعه تقدیر به عمل آمد.
انتهای پیام/