فرماندار دماوند در نشست با معلمان این شهرستان گفت: با وجود ترور اندیشمندان با تلاش معلمان اندیشمندانی دیگر در آینده مدیران این مرز و بوم خواهند بود.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش دماوند در نشست صمیمی با جمعی از معلمان و منتخبین آموزش و پرورش منطقه دماوند، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره علمدار شهید انقلاب اسلامی و شهدای معلم و دانش آموز به ویژه دانش آموزان مدسه شجره طیبه میناب اظهار داشت: تعلیم و تربیت نسل مبارز و آگاه امروز، مرهون جان فشانی معلمان است؛ معلمان جهادگران عرصه تعلیم و تربیت اند و در این مسیر ذره ای کوتاهی نخواهند داشت.
وی با بیان اینکه سرمایه گذاری در حوزه آموزش و پرورش می تواند آینده کشور را بیمه کند، افزود: همه ما مدیون معلمانی هستیم که ریشه معرفت و آگاهی را در دلهای ما کاشته و ما را به خودباوری رساندند تا امروز بتوانیم در جایگاههای مختلف، عهده دار مناصب مختلف باشیم.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان دماوند ادامه داد: تاثیر معلمان در توسعه آینده کشور بی بدیل است؛ معلمان با وجود مشکلات و کمبودها، در راستای رشد توسعه کشور با عشق قدم بر میدارند و شهد آگاهی را بر جان فرزندان این مرز و بوم می چشانند.
حیدری آزاد تصریح کرد: پرورش وظیفه خطیری است که بر عهده معلمان شریف قرار دارد و در کنار تربیت نیروهای متبحر، مهارت آموزی را در برنامه کار خود گنجاندند تا شاهد شکوفایی استعدادهای آینده سازان کشور باشیم.
وی با اشاره به جنگ تحمیلی سوم تصریح کرد: در قاموس نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، جمهوریت به عنوان نخستین مولفه است که محوریت آن مردم هستند؛ حضور ملت شریف ایران اسلامی در میدان جنگ رمضان، فضا را برای فرصت طلبان تنگ کرد؛ این نظام مردم محور است و با وجود قدرتهای موشکی، ایران عزیز ما به عنوان چهارمین قدرت دنیا معرفی می شود.
فرماندار دماوند یادآور شد: ما از آغازین روزهای پیروزی انقلاب اسلامی با مشکلات مختلف اعم از تحریم ها، جنگ ها و ترورهای ناجوانمردانه روبرو بودیم، اما با رهبری امامین عزیز، لحظه ای از پا نایستاده و در عرصه های مختلف به ویژه در زمینه پیشرفت دانش جزو شاخص های نخست دنیا هستیم که این نشان از تلاش معلمانی دارد که در هیچ شرایطی آموزش و پرورش را تعطیل نکرده و دانش آموزان و دانشمندانی را در دامان خود تربیت کردند که امروز به آنها می بالیم.
حیدری آزاد گفت: ما خاک پای معلمانی هستیم که به عنوان گنجینه گرانبها درس معرفت و عشق به ما آموختند و امیدواریم با تلاش مضاعف کادر آموزش و پرورش، به دشمنان نشان دهیم که با وجود ترور ناجوانمردانه بزرگان و اندیشمندان، بزرگانی دیگر در راه توسعه و پیشرفت وطن عزیزمان هستند که در آینده ای نزدیک، مدیران این مرز و بوم خواهند بود.
انتهای پیام/