شنبه 25 مهر 1405
تاریخ : شنبه 25 مهر 1405
کد 10653

برگزاری نخستین نشست کمیته پشتیبانی ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ در شهرستان دماوند

نخستین نشست کمیته پشتیبانی ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ در شهرستان دماوند برگزار و هماهنگی و هم‌افزایی دستگاه‌های اجرایی مورد تاکید قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، نخستین نشست کمیته پشتیبانی ستاد سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵، با دستور فرماندار شهرستان دماوند، به ریاست فاطمه فرزام، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار و با حضور عسگریان، نماینده شهرستان دماوند در امور سرشماری، نمایندگان بخشداری‌های مرکزی و رودهن، شهرداری‌های رودهن، آبعلی، کیلان و آبسرد و سایر اعضای مرتبط، در محل سالن جلسات فرمانداری برگزار شد.

فرزام، معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار، ضمن خیرمقدم به حاضران و قدردانی از حضور اعضا در نخستین نشست کمیته پشتیبانی سرشماری، اظهار کرد: سرشماری به‌عنوان ابزاری مدیریتی و زیرساختی مهم برای برنامه‌ریزی و تصمیم‌گیری مدیران، نقش مؤثری در شناخت دقیق وضعیت جمعیت و مسکن و توزیع عادلانه منابع و امکانات در بخش‌های مختلف جامعه دارد و نبود اطلاعات دقیق در این حوزه می‌تواند برنامه‌ریزی‌ها را با خطاهای جدی مواجه کند.

وی با اشاره به اجرای سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ به روش نوین و بر پایه اطلاعات ثبتی افزود: در روش سنتی، اجرای سرشماری نیازمند سازمان اجرایی گسترده، نیروی انسانی زیاد، خودرو و امکانات پشتیبانی و صرف زمان و هزینه قابل‌توجه بود؛ اما در روش ثبتی‌مبنا، بخش عمده اطلاعات از سامانه‌های موجود دستگاه‌ها، از جمله ثبت احوال، ثبت اسناد و املاک، بهداشت و درمان، گاز، آب، برق و مخابرات استخراج می‌شود و مراجعه میدانی صرفاً در موارد محدود و برای تکمیل یا بررسی اطلاعات انجام خواهد شد.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرماندار با تأکید بر ضرورت همکاری همه دستگاه‌های اجرایی در اجرای دقیق این طرح خاطرنشان کرد: هماهنگی، تعامل و هم‌افزایی بخشداری‌ها، شهرداری‌ها، دهیاری‌ها و دستگاه‌های مرتبط، زمینه‌ساز اجرای مطلوب سرشماری و دستیابی به اطلاعات دقیق و قابل اتکاست.

فرزام در پایان ابراز امیدواری کرد با افزایش تعامل و همکاری دستگاه‌های مسئول، زمینه اجرای دقیق سرشماری عمومی نفوس و مسکن سال ۱۴۰۵ در سطح شهرها و روستاهای شهرستان دماوند فراهم شود.

در این نشست ابعاد مختلف اجرای سرشماری، الزامات پشتیبانی و نحوه هماهنگی دستگاه‌های اجرایی مورد بررسی قرار گرفت و بر برنامه‌ریزی منسجم و پیگیری مستمر امور برای پیشبرد مطلوب مراحل اجرایی این طرح تأکید شد.
 

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 25 مهر 1405
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 1
Aa