يکشنبه 10 آبان 1405
تاریخ : يکشنبه 10 آبان 1405
کد 10684

برگزاری مسابقات والیبال «جام شهدای میناب» در آبسرد

همزمان با هفته پدافند غیرعامل، مسابقات والیبال «جام شهدای میناب» در دو بخش بانوان و آقایان در آبسرد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، به مناسبت هفته پدافند غیرعامل و در چارچوب رویکرد اسماعیل حیدری‌آزاد، فرماندار شهرستان دماوند برای تقویت نشاط اجتماعی، توسعه مشارکت‌های مردمی و بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی و ورزشی در ترویج مفاهیم پدافند غیرعامل، ارتقای تاب‌آوری اجتماعی و تقویت آمادگی عمومی در برابر شرایط و تهدیدات، مسابقات والیبال «جام شهدای میناب» در دو بخش بانوان و آقایان، با هماهنگی و مساعدت آرمودیان‌مقدم، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری و همکاری حسین‌پور، بخشدار مرکزی، هیأت والیبال شهرستان، اداره ورزش و جوانان، شورای اسلامی و شهرداری آبسرد، به میزبانی باشگاه رودبار شهرداری آبسرد در سالن ورزشی رودبار آبسرد برگزار شد.

این رقابت‌ها در راستای برنامه‌های مورد تأکید فرماندار شهرستان دماوند برای افزایش نشاط و پویایی اجتماعی، تقویت همبستگی، ارتقای روحیه مشارکت و مسئولیت‌پذیری جمعی و استفاده از ظرفیت ورزش در ارتقای مشارکت اجتماعی و تقویت تاب‌آوری جامعه برگزار شد و معاونت سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری نیز با پیگیری و هماهنگی‌های لازم، در فراهم‌سازی زمینه برگزاری این رویداد ورزشی مشارکت داشت. در همین راستا، آرمودیان‌مقدم، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار دماوند، با حضور در محل برگزاری مسابقات، از روند اجرای این رقابت‌ها بازدید کرد.

در بخش بانوان این مسابقات، هفت تیم شامل ستارگان آبسرد، آکادمی احمدی ۱، آکادمی احمدی ۲، ستارگان شرق، آمیتریس ۱، آمیتریس ۲ و آندیا حضور داشتند. رقابت‌ها پس از برگزاری مرحله گروهی و نیمه‌نهایی، با راه‌یابی تیم‌های آکادمی احمدی ۱ و ستارگان شرق بومهن به دیدار پایانی ادامه یافت و در نهایت تیم آکادمی احمدی ۱ عنوان قهرمانی این دوره از مسابقات را کسب کرد. تیم ستارگان شرق بومهن در جایگاه دوم قرار گرفت و تیم آکادمی احمدی ۲ نیز مقام سوم را به دست آورد.

همچنین مهدیه گودرزی به‌عنوان بازیکن برتر این دوره از رقابت‌ها انتخاب شد. قضاوت مسابقات بانوان بر عهده تینا لطیفی، مهسا رضایی و شرافتی بود و نگین رضاخانی، پریا معتمدیان و سما سعیدی نیز به‌عنوان داوران کارآموز در برگزاری این رقابت‌ها حضور داشتند.

در پایان بخش بانوان، با حضور مسئولان و عوامل اجرایی، جام قهرمانی، مدال‌ها و احکام قهرمانی به تیم‌ها و نفرات برتر اهدا شد. این بخش از مسابقات به میزبانی باشگاه رودبار شهرداری آبسرد برگزار شد و همکاری شورای اسلامی و شهرداری آبسرد، هیأت والیبال شهرستان، عوامل اجرایی، داوران، مربیان و ورزشکاران در برگزاری آن مورد قدردانی قرار گرفت.

در بخش آقایان نیز ۱۲ تیم از شهرستان دماوند و مناطق همجوار شامل شهرستان فیروزکوه، پرواز پردیس، هیأت والیبال رودهن، نیروی انتظامی دماوند، شورای مراء، شورای تمیسیان، شورای خرمده، کافه کابانا، شهید رشید شجاعی (جرگران)، شورای آبسرد، بتن تفاهمی آبسرد و جم رودهن در این رقابت‌ها حضور یافتند.

پس از برگزاری دیدارهای مرحله مقدماتی، هشت تیم به مرحله بعدی مسابقات راه یافتند و رقابت‌ها در دو گروه پیگیری شد. در گروه نخست تیم‌های کافه کابانا، شورای آبسرد، جم رودهن و شورای مراء و در گروه دوم تیم‌های نیروی انتظامی دماوند، شهرستان فیروزکوه، شورای مراء و بتن تفاهمی آبسرد قرار گرفتند. بخش آقایان این مسابقات در زمان برگزاری گزارش همچنان ادامه داشت.

در مراسم پایانی و در حاشیه این رقابت‌ها، آرمودیان‌مقدم، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرماندار دماوند و رئیس هیأت والیبال شهرستان، با اشاره به اهمیت ورزش در افزایش نشاط اجتماعی و تقویت روحیه همبستگی، بر ضرورت توجه به ظرفیت رویدادهای ورزشی در ترویج فرهنگ پدافند غیرعامل، افزایش آمادگی و مسئولیت‌پذیری اجتماعی و تقویت انسجام و تاب‌آوری جامعه در مواجهه با شرایط مختلف تأکید کردند.

برگزاری مسابقات «جام شهدای میناب» در هفته پدافند غیرعامل، در کنار ایجاد فرصت رقابت سالم و شناسایی استعدادهای ورزشی، زمینه‌ای برای تقویت تعاملات اجتماعی، افزایش مشارکت بانوان و آقایان در فعالیت‌های ورزشی و گسترش همکاری میان دستگاه‌های اجرایی و مجموعه‌های ورزشی شهرستان فراهم کرد؛ رویکردی که در برنامه‌های مورد حمایت فرمانداری شهرستان دماوند، با هدف ارتقای نشاط، انسجام و سرمایه اجتماعی و تقویت زیرساخت‌های اجتماعی تاب‌آوری و آمادگی عمومی در چارچوب پدافند غیرعامل دنبال می‌شود.
 

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 10 آبان 1405
  • توسط فرزانه سادات صائمین/ ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 1
Aa