دوشنبه 11 آبان 1405
تاریخ : دوشنبه 11 آبان 1405
کد 10687

پیام فرماندار دماوند به مناسبت روز بیمه سلامت/ تأکید بر نهادینه‌سازی سلامت در زندگی مردم و تحول در نظام بیمه پایه سلامت

فرماندار دماوند در پیامی فرا رسیدن روز بیمه سلامت را گرامی داشت.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند در پیامی فرا رسیدن روز بیمه سلامت را گرامی داشت.

متن پیام بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

سلامت، زیربنای توسعه پایدار و از مهم‌ترین مؤلفه‌های ارتقای کیفیت زندگی و رفاه اجتماعی است و برخورداری عادلانه مردم از خدمات سلامت، از حقوق اساسی شهروندان و از اولویت‌های مهم در مسیر توسعه شهرستان دماوند به شمار می‌رود.

شعار «سلامت در زندگی مردم» یادآور این حقیقت است که سلامت نباید صرفاً به زمان بیماری و مراجعه به مراکز درمانی محدود شود، بلکه باید در متن زندگی روزمره مردم، از طریق توسعه فرهنگ پیشگیری، افزایش آگاهی عمومی، دسترسی عادلانه به خدمات بهداشتی و درمانی و حمایت مؤثر از اقشار مختلف جامعه نهادینه شود.

در این مسیر، رویکرد «نوآوری و تحول در نظام بیمه پایه سلامت؛ از درمان‌محوری به سلامت‌محوری» ضرورتی راهبردی است؛ رویکردی که با تقویت خدمات پیشگیرانه، شناسایی و کنترل عوامل تهدیدکننده سلامت و کاهش هزینه‌های درمانی، می‌تواند زمینه‌ساز ارتقای سطح سلامت عمومی و افزایش رضایتمندی مردم باشد.

در شهرستان دماوند نیز با توجه به گستردگی جغرافیایی، پراکندگی جمعیت و ضرورت دسترسی مناسب شهروندان مناطق شهری و روستایی به خدمات سلامت، تقویت پوشش بیمه‌ای، توسعه خدمات بهداشتی و درمانی و هم‌افزایی دستگاه‌های متولی، اهمیت ویژه‌ای دارد. تحقق این اهداف نیازمند برنامه‌ریزی منسجم، بهره‌گیری از ظرفیت‌های موجود، نوآوری در ارائه خدمات و توجه ویژه به نیازهای سلامت همه شهروندان است.

اینجانب ضمن گرامیداشت روز بیمه سلامت، این مناسبت را به کارکنان و تلاشگران سازمان بیمه سلامت و تمامی فعالان حوزه سلامت شهرستان دماوند تبریک عرض می‌کنم و از تلاش‌های ارزشمند آنان در مسیر صیانت از سلامت مردم، گسترش عدالت در دسترسی به خدمات و حمایت از خانواده‌ها قدردانی می‌نمایم.

امید است با تقویت رویکرد سلامت‌محور، توسعه خدمات پیشگیرانه و استمرار همکاری و هم‌افزایی مجموعه‌های مسئول، شاهد ارتقای شاخص‌های سلامت و فراهم‌شدن زمینه زندگی سالم‌تر و برخورداری عادلانه‌تر مردم شهرستان دماوند از خدمات سلامت باشیم.

اسماعیل حیدری‌آزاد
فرماندار شهرستان دماوند


انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 11 آبان 1405
  • توسط فرزانه سادات صائمین/ ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 1
Aa