یکی از مهندسان ناظر به اتهام رشوه در شهرستان دماوند دستگیر شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، محمدتقی تقیزاده در پست صفحه اینستاگرام خود نوشت: پرداخت و دریافت رشوه از مذمومترین و کثیفترین کارهایی است که متاسفانه امروزه رواج زیادی یافته است.
وی افزود: رواج این پدیده زشت که خداوند متعال به هر دو طرف وعده آتش جهنم داده است، نشانه انحطاط اخلاقی و اجتماعی جامعه است.
دادستان دماوند ادامه داد: در روز جاری یکی از مهندسان ناظر که برای انجام وظایف مقرر قانونی، علاوه بر دستمزد مقرر تقاضای دریافت مبلغی رشوه کرده بود، با هوشیاری نیروهای اطلاعات سپاه شناسایی و دستگیر شد.
تقیزاده گفت: از عموم مردم متدین و شریف دماوند تقاضا داریم تسلیم باج خواهی رشوه خواران نشده و به محض مواجه شدن با چنین درخواستهای پلیدی، مراتب را سریعا به اداره اطلاعات، اطلاعات سپاه و دادستانی گزارش نمایند تا بتوانیم جامعهای عاری از رذالتهای اخلاقی داشته باشیم.
انتهای پیام/