امام جمعه شهرستان دماوند گفت: با شرکت نکردن در انتخابات مشکلی حل نخواهد شد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، حجت الاسلام کاظم فتاح دماوندی در نشست کارگروه اجتماعی، فرهنگی، سلامت زنان و خانواده شهرستان دماوند اظهار داشت: تحکیم بنیان خانواده و ترویج سبک زندگی اسلامی می تواند به کاهش بسیاری از آسیب ها کمک کند.
وی با بیان اینکه در خصوص موضوع انتخابات، افزایش آگاهیبخشی به مردم بسیار حائز اهمیت است، تصریح کرد: اگر از وضعیت اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی و سایر موارد در کشور ناراضی هستیم، باید با انتخاب اصلح وضعیت را به سمت بهتر شدن ببریم؛ چرا که با شرکت نکردن در انتخابات مشکلی حل نخواهد شد.
امام جمعه شهرستان دماوند گفت: آموزش و پرورش و دانشگاهها باید نسبت به تبیین اهمیت شرکت در انتخابات اقدام کنند؛ همچنین راه اندازی پویش «من رای میدهم» در شهرستان مورد توجه قرار گیرد و باید تولید محتوا در این خصوص صورت گیرد.
انتهای پیام/