جمعه 30 آبان 1404
تاریخ : پنجشنبه 21 مرداد 1400
کد 8229

نظارت رسانه‌ها بر مدیران دولتی و اصناف می‌تواند زمینه رفاه بیشتر مردم را فراهم کند

فرماندار شهرستان دماوند گفت: نظارت رسانه‌ها بر مدیران دولتی و اصناف می‌تواند زمینه رفاه بیشتر مردم را فراهم کند.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، مهدی حیدری در نشست تجلیل از خبرنگاران و فعالان حوزه خبر شهرستان دماوند اظهار داشت: خبرنگاران همواره پله ترقی مدیران و دیگر افراد بوده و خود را فدای ارتقای سایر افراد کردند.

وی افزود: در طول سال گذشته تاکنون با توجه به بحران‌های متعدد در شهرستان دماوند، خبرنگاران در کنار مسئولان بوده و با اطلاع‌رسانی، خدمات بزرگی ارائه دادند.

فرماندار دماوند با بیان اینکه اصحاب رسانه باید در جایگاه واقعی خود قرار گیرند، خاطرنشان کرد: ضعیف بودن رسانه‌ها به نفع مردم نخواهد بود؛ نظارت رسانه‌ها بر مدیران دولتی و بخش خصوصی و یا اصناف، می‌تواند زمینه رفاه بیشتر مردم را فراهم کند.

حیدری تصریح کرد: انعکاس خبری به موقع و اطلاع‌رسانی پایگاه های خبری در خصوص مشکلات و معضلات شهری و روستایی موجب شد در اولین فرصت موضوعات مطروحه را به مدیران مربوطه تذکر دهیم تا نسبت به رفع آن اقدام فوری به عمل آورند.

و.ی گفت: خبرنگاران بانی اصلی بخش عمده‌ای از حل مشکلات هستند، چراکه اگر اطلاع‌رسانی به موقع انجام نمی‌شد، ما همچنان با معضلات متعددی مواجه بودیم.


انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در پنجشنبه 21 مرداد 1400
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 11
Aa