جمعه 30 آبان 1404
تاریخ : يکشنبه 14 شهريور 1400
کد 8340

تصرف مراتع توسط ارگان های دولتی و نظامی پذیرفتنی نیست

نماینده عشایر دماوند گفت: هزینه ها آنقدر بالا رفته که دیگر دامداری برای عشایر صرفه اقتصادی ندارد و نمی توانند در زندگی عشایری دوام بیاورند.

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، نشست بررسی مشکلات و مسائل عشایر دماوند با حضور رئیس سازمان امور عشایر ایران، نماینده مردم فیروزکوه و دماوند در مجلس شورای اسلامی و جمعی از معتمدین و ریش سفیدان طوایف عشایری دماوند برگزار شد.

در این نشست ماشالله هداوند به نمایندگی از طوایف عشایر دماوند با اشاره افزایش قیمت نهاده دامی و کمبود آن اظهار داشت: هزینه ها آنقدر بالا رفته که دیگر دامداری برای عشایر صرفه اقتصادی ندارد و در این شرایط به سختی می توانند در زندگی عشایری دوام بیاورند.

وی افزود: با کمبود نهاده دامی، دام عشایر از بین می رود ضمن اینکه قیمت واکسن های دامی نیز بالا رفته و عشایر توان خرید داروهای دامی را نیز ندارند.

هداوند ادامه داد: با منابع طبیعی استان و شهرستان مشکلاتی در خصوص بهره برداری و مالکیت مراتع داریم که از مسئولین انتظار داریم این مشکلات را برطرف کنند.

این معتمد عشایر دماوند بیان کرد: تصرف مراتع عشایر توسط ارگان های دولتی و نظامی پذیرفتنی نیست و مشکلاتی را برای تعلیف دام عشایر شهرستان ایجاد کرده است.

وی گفت: چرا عشایر باید برای استفاده از مرتعی که ملی است، اجاره بپردازند؟ چرا نظارت به مراتع عشایر تهران صورت نمی گیرد و این مراتع توسط افرادی که  عشایر نیستند و یا ارگان ها به عشایر اجاره داده می شود؟

انتهای پیام/

  • نوشته شده
  • در يکشنبه 14 شهريور 1400
  • توسط روابط عمومی-سعید خانی فرمانداری شهرستان دماوند
  • تعداد بازدید 7
Aa