شهرداری ها به عنوان مرجع برنامه ریزی و مدیریت شهری در شهرها شناخته شده و اصلی ترین نهاد خدمات رسان به مردم هستند.
فرماندار شهرستان دماوند با بیان این که شهرداری ها به دنبال درآمد پایدار باشند، گفت: : شهرداری ها باید به نحوی برنامهریزی کنند تا به دنبال درآمد پایدار باشند، اما در حال حاضر در شهرداری های شهرستان این گونه نیست و شهرداری ها با مشکلاتی در بحث اعتباری روبرو هستند
رضا طاهر خانی افزود: شهرداری ها به عنوان مرجع برنامه ریزی و مدیریت شهری در شهرها شناخته شده و اصلی ترین نهاد خدمات رسان به مردم هستند.
وی ادامه داد: یکی از مهمترین اقداماتی که شهرداران باید انجام دهند، کسب درآمد پایدار است و این درآمد ها مستقیم و غیر مستقیم برای رفاه مردم و رفع مشکلات و انجام پروژه های شهری صرف شود تا رضایتمندی مردم را به دنبال داشته باشند و همه ما باید بدانیم که مردم سرمایه های اصلی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران هستند.
فرماندار شهرستان دماوند به موضوع توسعه زیبا سازی و مبلمان شهری اشاره و گفت: با توجه به این که اکثر شهرهای شهرستان دماوند در دو محور مواصلاتی هراز و فیروزکوه قرار دارد، شهرداران توسعه زیبا سازی و مبلمان شهری را در اولویت قرار دهند.
وی ادامه داد: داشتن یک شهر زیبا و شناخته شده از مطالبات مردم شهرستان است که اعضای شورای اسلامی شهر و شهرداران اقدامات مناسب برای زیبا سازی بهتر شهرها انجام و گزارش عملکرد را به همشهریان ارائه دهند.
نماینده عالی دولت در شهرستان دماوند به انجام پروژه های عمرانی در شهرستان اشاره و خاطر نشان کرد: شهرداران بر پروژه های عمرانی از لحاظ کمی و کیفی نظارت جدی داشته باشند و سرعت انجام کار در پروژه ها به ویژه در پروژه های نیمه تمام بالاتر ببرند.
طاهر خانی اضافه کرد: جلسات هماهنگی با شهرداران و اعضای شورای اسلامی شهرهای سطح شهرستان دماوند در هر ماه برای پیگری و رفع مطالبات به حق مردم برگزار خواهد شد و با پیگیری هایی که با همراهی نماینده مردم شهرستان های دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی انجام خواهیم داد، در هر فصل از مسئولان ملی واستانی برای پیگیری مطالبات مردم به شهرستان اقدام خواهیم کرد.