طاهرخانی: لزوم وحدت و همبستگی در مدیریت شهری/ با کار جهادی و شبانه روزی جهت تحقق مطالبات مردم اقدام شود
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند روز یکشنبه رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند از شهرداری کیلان بازدید و در جریان اقدامات و نحوه ارائه خدمات به مردم قرار گرفت.
در این بازدید پیمان آقاجان احمدی، رئیس شورای شهر کیلان گزارشی از فعالیت ها و نحوه خدمت رسانی به مردم را تشریح کرد
طاهرخانی طی نشستی در سالن جلسات شهرداری کیلان، با اشاره به لزوم وحدت و همبستگی در مدیریت شهری اظهار کرد: حفظ روحیه انسجام و مشارکت اجتماعی، دو رکن اصلی در مدیریت شهری است که باعث توسعه شهرها خواهد شد و این انسجام باید در مدیریت شهری کیلان بیشتر شود.
فرماندار شهرستان دماوند با تاکید بر دقت عمل شورای شهر کیلان درخصوص انتخاب شهردار گفت:اعضای شورای شهر، برای انتخاب شهردار به دنبال جوان انقلابی و مؤمن با تحصیلات مرتبط با مدیریت شهری باشند و باید با بهترین انتخاب، ضمن خدمت رسانی بهتر و شایسته به مردم شهر کیلان، با کار جهادی نسبت به پیگیری مطالبات به حق مردم شریف این شهر اقدام شود.
گفتنی است رضا طاهر خانی ضمن بازدید از واحد های مختلف و شهرداری کیلان و دیدار با کارکنان در جریان روند ارایه خدمات به شهروندان قرار گرفت.
فرماندار شهرستان دماوند در این بازدید ضمن دیدار چهره به چهره با مراجعه کنندگان، دستورات لازم برای رفع مشکل آنان را صادر کرد