همزمان با ششمین روز از هفته دولت سرهنگ فاضلی فرمانده انتظامی شهرستان دماوند به همراه جانشین و پرسنل انتظامی و سرهنگ جعفری فرمانده اردوگاه سیدالشهدا شهرستان دماوند با رضا طاهرخانی فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کردند

به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند روز دوشنبه همزمان با ششمین روز از هفته دولت سرهنگ فاضلی فرمانده انتظامی شهرستان دماوند به همراه جانشین و پرسنل انتظامی و سرهنگ جعفری فرمانده اردوگاه سیدالشهدا شهرستان دماوند با رضا طاهرخانی فرماندار این شهرستان دیدار و گفتگو کردند
رضا طاهرخانی، فرماندار شهرستان دماوند در این دیدار ضمن تقدیر از زحمات شایسته عوامل انتظامی اظهار داشت: امنیت یکی از مهمترين مؤلفه های پيشرفت كشور است و نیروی انتظامی ضمن برخورداری از اقتدار، همواره در کنار مردم و حافظ جان و مال مردم بوده و برای تحقق این وظیفه سنگین باید با جدیت تلاش کند.
فرماندار شهرستان دماوند با تقدیر و تشکر از همراهی بسیار خوب فرماندهی مرکز آموزشی فرهنگی مرکز آموزشی فرهنگی حضرت سیدالشهدا (ع) آبعلی با داشتن امکانات آموزشی،تفریحی، رفاهی و سالن آمفی تئاتر ظرفیت مطلوبی برای شهرستان دماوند است و می توان از پتانسیل بالای آن جهت اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در سطح شهرستان استفاده نمود.