فرماندار شهرستان دماوند در این دیدار با اشاره به اینکه قدم گذاشتن در مسیر بازسازی عتبات عالیات توفیقی ارزشمند از جانب خداوند است، اظهار داشت: مشارکت در مسیر بازسازی وکمک به زوار عتبات عالیات افتخاری ارزشمند از جانب خداوند است و مهمترين شاخصه این کار وجهه مردمی بودن آن است
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، مسعود اسماعیل بیگی، دبیر و جانشین رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات استان تهران به همراه حجتالاسلام والمسلمین فتاح دماوندی امام جمعه شهرستان دماوند و حاج علی رضایی، رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان با رضا طاهرخانی فرماندار شهرستان دماوند دیدار و گفتگو کرد.
فرماندار شهرستان دماوند در این دیدار با اشاره به اینکه قدم گذاشتن در مسیر بازسازی عتبات عالیات توفیقی ارزشمند از جانب خداوند است، اظهار داشت: مشارکت در مسیر بازسازی وکمک به زوار عتبات عالیات افتخاری ارزشمند از جانب خداوند است و مهمترين شاخصه این کار وجهه مردمی بودن آن است.
رضا طاهرخانی مردمی بودن طرح بازسازی عتبات عالیات را از برکات و زیباییهای آن عنوان کرد و افزود: همه ما از جمله دستگاههای شهرستان سعی خواهیم کرد وجهه مردمی بودن بازسازی عتبات عالیات را حفظ کنیم و از همه ظرفیتهای شهرستان برای جذب حداکثری مشارکت بهره خواهیم برد. زیرا این امر وظیفه فردی و تشکیلاتی همه ما مسئولین است که باید به آن عمل کنیم.
شایان ذکر است در این جلسه گزارشی از اقدامات مواکب شهرستاند ماوند برای مراسم اربعین حسینی ارائه شد.
گفتنی است در این دیدار ضمن تشریح اهداف و برنامه های اصلی این ستاد در شهرستان دماوند و تبیین سیاستهای راهبردی آن تصمیمات لازم در خصوص مسایل و موضوعات مطروحه گرفته و بر پیگیری آنها تاکید گردید