فرماندار دماوند ضمن تاکید بر نظارت دقیق اداره صمت بر توزیع اقلام نوروزی، از برخورد قاطع با جرثقیل داران وخودروهای حمل خودرو که افزون بر تعرفه ها بخواهند در این ایام دریافت کنند، خبر داد.
به گزارش
روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار شهرستان دماوند با تاکید بر فعالیت نانواییهای کشیک در ایام نوروز اظهار کرد: فعالیت نانواییهای کشیک باید توسط اداره صمت اطلاع رسانی شود.
️وی افزود: هیچ نهادی بدون اخد مجوز از اداره صمت، حق برپایی غرفه و نمایشگاه نوروزی ندارد.
️فرماندار دماوند با تاکید بر نظارت دقیق بر توزیع اقلام نوروزی گفت: نظارت و بازرسی توزیع اقلام نوروزی و همچنین سبد معیشتی و کالابرگ بر عهده اداره صمت است که این مهم باید به صورت شبانهروزی صورت گیرد.
️ارائه لیست کشیک جرثقیلداران توسط اداره صمت و نظارت بر فعالیت این صنف از دیگر موضوعات مورد تاکید فرماندار دماوند بود.
انتهای پیام/