جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : يکشنبه 17 فروردين 1404
کد 9645

رئیس جهاد کشاورزی:

مقابله و پیشگیری با ۲۵۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز طی ایام نوروز در دماوند/ مشکلی در تأمین کالاهای اساسی در نوروز نداشتیم

رئیس جهاد کشاورزی از مقابله و پیشگیری با ۲۵۰ مورد ساخت و ساز غیرمجاز طی ایام نوروز خبر داد و گفت: مشکلی در تأمین کالاهای اساسی در نوروز نداشتیم.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، مجید خدابخش، رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند در نشست شورای اداری شهرستان دماوند با اشاره به پیگیری‌های مستمر فرماندار دماوند اظهار کرد: با تلاش‌های انجام شده، سهمیه‌های خوبی امسال به شهرستان دماوند اختصاص یافت.

وی در خصوص توزیع اقلام اساسی در این ایام افزود: برای تأمین نیازهای مردم شهرستان، توزیع ۹۰ تن مرغ منجمد، ۵ تن گوشت سرد، روزانه ۱۰۰ کیلو گوشت گرم، ۷۰ تن برنج هندی، ۴۰ تن شکر، ۳۰ تن سیب و پرتقال، ۲ تن خرما و ۵ تن سیب‌زمینی انجام شد.

رئیس اداره جهاد کشاورزی شهرستان دماوند گفت: سهمیه سیب و پرتقال ابتدا حذف شده بود، اما با پیگیری‌های انجام شده، این سهمیه مجدداً به شهرستان برگشت.

خدابخش همچنین از اقدامات قاطع در زمینه مقابله با ساخت و سازهای غیرمجاز در ایام نوروز خبر داد و تصریح کرد: در این مدت، ۲۵۰ مورد برخورد با ساخت و ساز غیرمجاز انجام شد که این نشان‌دهنده عزم جدی در حفظ منابع طبیعی و رعایت ضوابط ساخت‌وساز در شهرستان است.

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در يکشنبه 17 فروردين 1404
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 0
Aa