جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : شنبه 13 ارديبهشت 1404
کد 9755

خمیرمایه توسعه کشور با دستان هنرمند معلمان شکل می گیرد

فرماندار دماوند ضمن تبریک گرامیداشت روز معلم گفت: خمیرمایه توسعه کشور با دستان هنرمند معلمان شکل می گیرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند، در پیامی ۱۲ اردیبهشت و روز معلم را گرامی داشت.

متن پیام بدین شرح است:

"بسمه تعالی"

️دوازدهم اردیبهشت ماه، سالروز شهادت استاد فرزانه، شهید مطهری بنام روز معلم نامگذاری شده است.

️بی‌شک، خمیرمایه توسعه یک کشور با دستان هنرمند معلمان شکل می گیرد و قطعا بدون حضور فعال معلمان، توسعه پایدار، امری دشوار خواهد بود.

️اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره معلم شهید استاد مرتضی مطهری و شهدای والا مقام سنگر مقدس تعلیم و تربیت، با تمام وجود سر تعظیم در برابر عظمت و ایثار و از خود گذشتگی معلمین گرانقدر و اساتید عزیز این مهد تمدن ،فرهنگ،هنر و سرزمین غیرت و شرف ایران عزیز فرود آورده و خاک پای تمام معلمین سختکوش و اساتید عزیز کشور عزیزمان ایران اسلامی را توتیای چشمانم کرده و روز معلم را به تمام اساتید و معلمان فرهیخته و سخت‌کوش به ویژه فرهنگیان و اساتید عزیز شهرستان کهن دیار دماوند تبریک و تهنیت عرض نموده، و توفیق روز افزون این عزیزان را از درگاه خداوند متعال خواستارم.

اسماعیل حیدری آزاد

فرماندار و رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان دماوند


انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 13 ارديبهشت 1404
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 0
Aa