جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : شنبه 27 ارديبهشت 1404
کد 9794

اصلاح و بهسازی شبكه هدايت و جمع آوری آبهای سطحی شهر رودهن

شهردار رودهن از اصلاح و بهسازی شبكه هدايت و جمع آوری آبهای سطحی در این شهر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، عباس صفري، شهردار رودهن در خصوص اصلاح و ساماندهي شبكه جمع آوري آبهاي سطحي با هدف جلوگيري از مشكلات احتمالي در معابر به ويژه در فصول بارندگي و شرايط بحراني اظهار داشت: در راستاي سياستهاي شهرداري رودهن براي توسعه و به روز كردن شبكه جمع آوري و هدايت آبهاي سطحي ،اصلاح، تعريض و بهسازي شبكه هاي اصلي آبهاي سطحي در دستور كار مديريت شهري قرار گرفت.

وی اظهار كرد: اصلاح و بهسازي شبكه آب هاي سطحي با هدف سهولت در عبور و مرور، ارتقاي سطح ايمني معابر و مديريت بحران در شرايط جوي نامناسب از پروژه هاي داراي اولويت شهر محسوب مي شود.

شهردار رودهن گفت: در همين راستا اصلاح و تعريض جداول بلوار امام خميني(ره) حد فاصل لاله صحرا تا شهرداري با اعتباري بالغ بر ٤٠ ميليارد ريال در حال اجرا مي باشد.

انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در شنبه 27 ارديبهشت 1404
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 0
Aa