جمعه 31 مرداد 1404
تاریخ : سه شنبه 10 تير 1404
کد 9862

در نشست مسئولان با مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور مطرح شد؛

تاکید فرماندار دماوند بر احداث کمربندی گیلاوند

فرماندار دماوند در نشست مسئولان با مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، بر احداث کمربندی گیلاوند تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار شهرستان دماوند به همراه رامین، نماینده شهرستانهای دماوند و فیروزکوه در مجلس شورای اسلامی با هوشنگ بازوند، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور دیدار و گفت‌وگو کردند.

در اين ديدار اسماعیل حیدری آزاد، فرماندار دماوند با طرح موضوع سرمایه‌گذاری کمربندی گیلاوند کریدور شمال مسکن مهر، بر ضرورت احداث کمربندی در این شهرستان تاکید کرد.

️وی با اشاره به حوادث اخیر کشور و گسیل شدن سیل عظیمی از جمعیت به شهرستان دماوند اظهار داشت: جاده های مواصلاتی شهرستان شامل هراز و فیروزکوه، بحرانی ترین جاده های کشور در این ایام بودند.

️فرماندار دماوند افزود: شدت حجم ترافیک به گونه ای بود که شاهد پس‌زدگی در بزرگراه‌های تهران بودیم.

️حیدری آزاد ادامه داد: مسافران ما بین ۸ تا ۱۲ ساعت ترافیک را پشت سر می‌گذاشتند تا بتوانند به مقصد برسند و این در حالی بود که ما نیازمند سوخت رسانی به جایگاه های سوخت بودیم.

️وی ضمن تقدیر از همکاری عوامل پلیس راه گفت: با توجه به اهمیت بحث سوخت رسانی، با هماهنگی پلیس‌راه به صورت استفاده از جاده مخالف، سوخت رسانی، تامین آرد و اقلام مصرفی صورت پذیرفت و این نشان از اهمیت جاده‌های دسترسی به شهرستان دماوند دارد.

️لازم به ذکر است، با پیگیری فرماندار دماوند و نماینده مجلس شورای اسلامی، مقرر گردید بازدیدی با حضور مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور از محل احداث کمربندی شهرستان صورت پذیرد و مطالعات و اقدامات لازم در دستور کار قرار گیرد.




















انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در سه شنبه 10 تير 1404
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 0
Aa