دوشنبه 24 شهريور 1404
تاریخ : دوشنبه 24 شهريور 1404
کد 9951

افتتاح پاسگاه محیط‌ بانی ضامن آهو در دماوند با تأکید بر بهبود معیشت محیط‌ بانان و هوشمندسازی مناطق حفاظت‌ شده

پاسگاه محیط‌ بانی ضامن آهو در دماوند با تأکید بر بهبود معیشت محیط‌ بانان و هوشمندسازی مناطق حفاظت‌ شده به بهره برداری رسید.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دماوند، شینا انصاری، رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، در مراسم افتتاح پاسگاه محیط‌بانی ضامن آهو در شهرستان دماوند اظهار داشت: یکی از اولویت‌های اصلی سازمان حفاظت محیط زیست بهبود وضعیت معیشتی و رفاهی محیط‌بانان است تا بتوانند با اقتدار از عرصه‌های طبیعی حفاظت کنند.

وی افزود: اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در کمیسیون‌های مجلس مراحل نهایی خود را طی می‌کند تا آنان بتوانند در برخورد با متخلفان با صلابت عمل کنند.

رئیس سازمان حفاظت محیط زیست ادامه داد: ۵۰ درصد پست‌های سازمانی در کشور بلاتصدی است و این رقم در میان محیط‌بانان به ۶۰ درصد می‌رسد و امسال جذب ۷۰۰ نیروی جدید در برنامه قرار گرفته که سهم استان تهران نیز تأمین خواهد شد.

انصاری تاکید کرد: تجهیز و هوشمندسازی از دیگر اولویت‌های سازمان است، با دستور رئیس‌جمهور، اعتبارات لازم برای هوشمندسازی مناطق به‌ویژه نقاط حساس تخصیص یافته است.

وی گفت: دوربین‌های تله‌ای، دوربین‌های دید در شب، پهپادها و تجهیزات انفرادی محیط‌بانان در دستور کار قرار دارد و همچنین خودروهای یگان حفاظت به‌روز خواهند شد.


انتهای پیام/
  • نوشته شده
  • در دوشنبه 24 شهريور 1404
  • توسط حمید کوچکی/ادمین فرمانداری دماوند
  • تعداد بازدید 2
Aa